Nachtmerrie voor Cazorla: "Mocht blij zijn als ik weer kon lopen"

4 november 2017, 16:18

Santi Cazorla staat te boek als een uitstekende voetballer, maar wordt al jaren geteisterd door blessureleed. De spelmaker van Arsenal heeft in Spaanse media een inkijkje gegeven in zijn leven de afgelopen jaren en geeft aan dat het niet gemakkelijk was.

De 32-jarige middenvelder staat al meer dan een jaar buitenspel door een enkelblessure. In totaal is hij acht keer geopereerd aan het gewricht. "Er werd tegen mij gezegd dat ik blij zou moeten zijn als ik weer met mijn zoon in de tuin kon lopen", vertelt hij aan Marca. "De dokter zei dat ik een vreselijke infectie had opgelopen. Door die infectie ben ik in totaal acht centimeter van mijn achillespees verloren."

Cazorla geeft aan dat de fysieke malheur mentaal zwaar voor hem is geweest. "Gelukkig ontving ik vaak bemoedigende berichten van ploeggenoten van de club en de Spaanse ploeg." De middenvelder hoopt in januari 2018 zijn rentree te maken bij Arsenal. "Ik blijf voorzichtig, omdat ik nu nog veel pijn heb en het nog steeds zwaar is. Ik geloof echter ook in mijn lichaam. Ik mik op een rentree in januari. Als ik daar aan denk, blijf ik gemotiveerd om door te gaan met revalideren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen