Van La Parra bezorgt Huddersfield winst met fraaie knal

4 november 2017, 18:03   Bijgewerkt: 4 november 2017, 18:09

Veel doelpunten vielen er zaterdagmiddag niet in de Premier League - vier stuks, slechts - maar daarbij was wel één haal fraaie van Rajiv van La Parra. De Nederlandse aanvaller bezorgde zijn werkgever Huddersfield Town FC daarmee de winst in de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion: 1-0.

Van La Parra maakte op slag van rust het verschil met West Brom in het John Smith's Stadium. De oud-speler van onder meer sc Heerenveen werd bediend door Scott Malone en ramde de bal vervolgens van ongeveer 25 meter van het doel in de kruising. Van La Parra tekende zodoende voor zijn eerste goal in de Premier League. De wereldgoal van Van La Parra bleek voor Huddersfield genoeg voor de winst, ondanks dat het in de 57ste minuut met tien man kwam te staan na de tweede gele kaart van Christopher Schindler.

Zowel bij Southampton - Burnley FC, Newcastle United - AFC Bournemouth als Swansea City - Brighton & Hove Albion werd het 0-1. Sam Vokes bezorgde Burnley met een treffer in de 81ste minuut de winst bij Southampton, waar Virgil van Dijk in de basis stond en Wesley Hoedt op de bank bleef. Steve Cook schoot Bournemouth, met Nathan Aké bij de eerste elf, in de tweede minuut van de extra tijd naar de winst bij Newcastle. Glenn Murray was de matchwinner bij Brighton tegen Swansea, waar Leroy Fer een basisplek had, Luciano Narsingh inviel en Mike van der Hoorn reserve was. Bij Brighton speelde Davy Pröpper de hele wedstrijd en was Tim Krul bankzitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen