Paris Saint-Germain haalt uit op bezoek bij Angers

4 november 2017, 18:55

Paris Saint-Germain blijft erop los scoren in de Ligue 1. De ploeg van trainer Unai Emery won zaterdag de uitwedstrijd tegen middenmoter Angers SCO met 0-5. Paris SG heeft na twaalf speeldagen in de Franse competitie al 39 keer gescoord.

Binnen een kwartier leidde Paris SG al met 0-2 in het Stade Raymond Kopa van Angers, waarbij Dani Alves zich tweemaal ontpopte tot assistgever. De Braziliaanse rechtsback leverde in de vijfde minuut de voorzet waaruit Kylian Mbappé de verre hoek en de 0-1 vond. Negen minuten later gaf Alves een steekpass, waarna Julian Draxler er 0-2 van maakte.

Edinson Cavani was verantwoordelijk voor de 0-3 voorsprong van Paris SG bij rust. De aanvaller uit Uruguay schoot raak nadat Mbappé hem met een hakbal had bediend. In de zestigste minuut tekende Cavani met een harde uithaal ook voor de 0-4. Mbappé verzorgde in de 84ste minuut met de 0-5 het slotakkoord.

Door de winst komt Paris SG op 32 punten, waarmee het stevig aan kop gaat in de Ligue 1. AS Monaco staat tweede met 25 punten, maar speelt later op de avond (aftrap 20.00 uur) nog thuis tegen En Avant Guingamp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen