Bosz: "Nog veel tijd om achterstand goed te maken"

4 november 2017, 21:30

Peter Bosz blijft positief, ondanks dat hij zaterdag met Borussia Dortmund de kraker tegen Bayern München met 1-3 verloor. Door het verlies heeft Dortmund in het Bundesliga-klassement zes punten achterstand op koploper Bayern.

"Er is nog veel tijd om de achterstand in de stand goed te maken", aldus Bosz op de officiële website van Borussia Dortmund. "In het begin van het seizoen heeft mijn elftal laten zien dat we goed kunnen voetballen en vandaag in de tweede helft ook."

Over de eerste helft was Bosz niet tevreden. "We waren vandaag geen topteam", stelt de Nederlandse oefenmeester. "Bayern was in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij. We kwamen overal te laat en liepen doorlopend achter de feiten aan. We stonden te ver van de tegenstander. We hadden ons eigenlijk voorgenomen om heel compact te spelen, maar dat plan heeft niet gewerkt, al kregen we wel goede mogelijkheden."

"In de tweede helft stonden we er dichter op en hebben we goed gespeeld", vervolgt Bosz. "Bij de tegendoelpunten hebben we Bayern te veel ruimte gegeven in het penaltygebied. Dat mag niet gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen