Vreven vindt dat NAC meer verdiende dan gelijkspel

4 november 2017, 23:54

Na het gelijkspel van vorige week bij FC Utrecht remiseerde NAC Breda zaterdag opnieuw op vreemde bodem. Ditmaal speelden de gepromoveerde Brabanders 0-0 bij medepromovendus VVV-Venlo, maar coach Stijn Vreven vindt dat er meer had ingezeten.

"VVV-uit is normaal gesproken een moeilijke wedstrijd voor ons. Vooraf zou je best tevreden kunnen zijn met een punt, maar achteraf gezien heb ik gemengde gevoelens. Met de kansen die we gekregen hebben, zouden we het hebben verdiend om hier te winnen", aldus Vreven op de officiële website van NAC. "Het penaltymoment met Rai (Vloet, red.) is een kantelmoment in de wedstrijd. Ik vind dat we hier worden benadeeld, want het is 110 procent een penalty. Wanneer je deze had gekregen, had je een goede kans gehad om deze wedstrijd te winnen."

"We speelden zakelijk en we maken goede stappen. Ik moet mijn spelers weer een compliment maken", vervolgt Vreven. "Vandaag kampten vier basisspelers met blessures en de jongens die vandaag speelden, hebben zich uitstekend geprofileerd. Als we op deze weg doorgaan weet ik zeker dat we later zulke lastige wedstrijden als deze over de streep trekken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen