Faber ziet na verlies nog perspectief bij FC Groningen

5 november 2017, 00:06

Coach Ernest Faber ziet nog perspectief bij FC Groningen, ondanks dat zijn elftal zaterdag voor de vierde keer in vijf eredivisiewedstrijden onderuit ging. De noorderlingen verloren op bezoek bij Heracles Almelo met 2-1.

"Of ik nog perspectief zie? Ja, zeker na vandaag", aldus Faber bij de NOS. "Er zat een heel goede drive en ambitie in het team en de houding is goed. Daarnaast is de interactie tussen staf en spelers van een goed niveau. Dat zijn ingrediënten om verder te werken. Iedereen baalt hiervan en wil het zo snel mogelijk herstellen, al moeten we daar twee weken op wachten door de interlands. Maar er is voldoende energie en ambitie om er snel uit te komen."

Faber was teleurgesteld over het resultaat, maar zag wel goede dingen in het spel van FC Groningen. Hij ziet verbetering. "Er zit agressie, energie, samenwerking, durf en lef in het team. We creëren kansen en hadden het betere van het spel, wat vertrouwen geeft om hieruit te komen. Blijkbaar moet die gifbeker helemaal leeg. Maar we hebben heel veel energie en de juiste teamgeest. En dat zijn de dingen die nodig zijn om hieruit te komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen