Wijnaldum verrast Klopp: "Niet eens schoenen bij zich"

5 november 2017, 13:13

Liverpool boekte zaterdagavond een 1-4 zege op bezoek bij West Ham United. Georginio Wijnaldum speelde negentig minuten mee nadat hij eerder in de week geblesseerd uit was gevallen in de Champions League-wedstrijd tegen NK Maribor. Zijn bliksemsnelle herstel verbaasde manager Jürgen Klopp.

Tijdens de training van vrijdag leek het er niet op dat Wijnaldum op tijd hersteld zou zijn van zijn enkelkwetsuur. "Hij heeft het geprobeerd, maar het zag er niet naar uit dat hij het duel met West Ham United zou gaan halen", vertelt Klopp aan The Liverpool Echo. "s Nachts ging het ineens een stuk beter waardoor we besloten om hem toch mee te nemen. Eigenlijk vooral zodat hij in de buurt van de medische staf zou zijn. Hij had zijn voetbalschoenen niet eens bij zich!"

Omdat Jordan Henderson uiteindelijk niet fit genoeg bleek om te kunnen spelen, kwam het bliksemherstel van Wijnaldum goed uit. "Ik hoorde van de medische staf dat het steeds beter met Wijnaldum ging en dat we het zouden kunnen proberen. We moesten alleen wel schoenen regelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen