Van Basten verkeert in onzekerheid

Koen Freriks
4 juni 2006, 18:12

Bondscoach Marco van Basten verkeert in onzekerheid over enkele blessuregevallen. Wesley Sneijder, Philip Cocu en Giovanni van Bronckhorst vielen geblesseerd uit in het duel met Australië (1-1). "De komende 48 uur zullen uitwijzen waar we aan toe zijn".

Van Basten sluit niet uit dat hij noodgedwongen een vervanger moet oproepen voor één van zijn geblesseerde spelers. "Van der Vaart gaat dinsdag in ieder geval mee naar Duitsland. Daar moeten we woensdag maar eens kijken hoe het met hem gaat. Ik denk dat we dan een besluit moeten nemen." De bondscoach zal waarschijnlijk dan een beroep doen op een speler van Jong Oranje, dat vanavond de finale van het EK onder 21 jaar in Portugal speelt. "Die spelers hebben doorgetraind". Een mogelijke comeback van Edgar Davids in Oranje sloot hij uit.

Over Ajacied Sneijder, die met zijn vader direct na de wedstrijd naar het ziekenhuis reed, is de bondscoach bezorgd: "Hij heeft heel veel pijn aan zijn enkel. We moeten kijken hoe dat afloopt." Cocu kreeg een beuk in zijn bovenbeen en Van Bronckhorst verliet voortijdig het veld nadat hij een trap op zijn scheenbeen kreeg. "We moeten ook kijken hoe zij herstellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen