Groenendijk tevreden: "Echte wedstrijd van gemaakt"

5 november 2017, 16:01

ADO Den Haag pakte in eigen huis tegen Feyenoord een punt. Toch stond de ploeg van Alfons Groenendijk een tijd met 2-1 voor. In de slotfase kwamen de Rotterdammers toch nog langszij. De trainer baalde daar enorm van, maar was uiteindelijk toch blij met een punt.

Vlak na de wedstrijd was er lichte teleurstelling bij ADO. "Omdat die goal vlak voor tijd valt, is het een domper. Maar we moeten eerlijk zijn, er waren ook momenten in de wedstrijd dat Feyenoord het af had kunnen maken. We hadden ook gewoon kunnen verliezen. Vooraf hadden we zeker getekend voor een punt dus we moeten dit zeker koesteren", aldus Groenendijk in gesprek met FOX Sports.

De gelijkmaker van Aaron Meijers was een mooie. "Daar kan ik zeker van genieten. Alles klopte bij dat doelpunt. Het is mooi dat de jongens dit laten zien", zegt Groenendijk. Uiteindelijk overheerste dan ook tevredenheid bij de trainer en ADO. "We hebben er een echte wedstrijd van gemaakt waarin we ook nul of drie punten hadden kunnen hebben. Ik kan er dus wel mee leven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen