Balotelli eist hoofdrol op bij nipte zege Nice op Dijon

5 november 2017, 17:16

Bij OGC Nice draait het in de competitie nog niet al te best, maar zondag werden tegen laagvlieger Dijon drie punten binnengehaald. Mario Balotelli eiste de hoofdrol op. De Italiaanse spits maakte het enige doelpunt van de wedstrijd, maar werd ook met rood weggestuurd.

Bij Nice haakte Wesley Sneijder kort voor tijd af met een knieblessure. Trainer Lucien Favre koos voorin weer eens voor Balotelli en dat leek goed uit te pakken. Na veertig minuten spelen beging Dijon-speler Jordan Marie een overtreding op 

€7.5M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/alassane-plea">Alassane Pléa waardoor Nice een penalty kreeg toegewezen. Balotelli schoot vervolgens vanaf elf meter raak.

In de tweede helft kreeg Nice nog enkele goede kansen via onder andere Dante en Pléa, maar de tweede treffer bleef uit. Eén minuut voor tijd moest de thuisploeg zelfs verder met tien man toen Balotelli een overtreding beging op Cedric Yambere en direct rood kreeg. Met een man minder wist Nice de zege wel over de streep te trekken. Daardoor gaan de Zuid-Fransen op de ranglijst over Dijon heen en bezet de club nu de vijftiende plaats.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen