Keizer: "Het worden twee heel vervelende weken"

5 november 2017, 17:47

Hoewel het voetbal nog lang niet altijd even goed was, waren de resultaten de voorbije weken in ieder geval naar behoren bij Ajax. Zondag legde FC Utrecht echter op pijnlijke wijze de zwakke plekken van de Amsterdammers bloot en won het met 1-2 in de Johan Cruijff Arena.

"De afgelopen weken hebben we meer laten zien, vandaag lukte het niet. Het worden twee heel vervelende weken", vertelt trainer Marcel Keizer tegenover het clubmedium, doelend op de interlandperiode. "We hebben vandaag aan de bal te weinig laten zien om Utrecht stuk te spelen."

Vooral over de start was Keizer niet te spreken. "We begonnen de eerste vijf minuten heel slecht. Dat mag ons zeker verweten worden. Vervolgens knokten we ons aardig de wedstrijd in. Dat ging vooral gepaard met spirit en een flinke intensiteit, en ziet zozeer met goed voetbal. De 1-1 kwam een beetje uit het niets. Het was geen uitgespeelde kans, maar we gingen door die treffer toch lekker de rust in."

Dat Ajax uiteindelijk nog verloor was volgens hem niet terecht. "Uiteindelijk vind ik dat een gelijkspel meer verdiend was. Maar ook dat zou voor ons niet genoeg zijn geweest. Voor ons telde alleen de winst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen