Boer pakt clubrecord: "Het is me komen aanwaaien"

5 november 2017, 18:18

Diederik Boer verruilde deze zomer Ajax voor PEC Zwolle. Na elf speelronden staan de Zwollenaren verrassenderwijs op gelijke hoogte met zijn oude werkgever. En dat niet alleen. Door het 0-0 gelijkspel bij Vitesse vestigde de goalie een clubrecord met het schoonhouden van zijn doel. 

Inmiddels wacht hij al 396 minuten op een tegentreffer in de Eredivisie. Daarmee keepte hij het record van Bert van Geffen uit 1978 (393 minuten) uit de boeken, al hoefde hij er naar eigen zeggen weinig meoite voor te doen. "Vorige week ook niet, dus wat dat betreft is het me wel een beetje aan komen waaien. Ik hoorde net dat ik een record had. Dat zijn mooie dingen, maar niet geheel belangrijk."

"Ik denk dat het bij ons gewoon goed staat, zowel verdedigend als aanvallend", vervlolgt Boer tegenover RTV Oost. "We spelen behoorlijk positiespel en we geven heel weinig kansen weg. Normaal gesproken creëren we ook wel een aantal mogelijkheden. Vandaag hebben we denk ik maar een grote kans gehad, met Namli en toen hield het wel op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen