Schlemiel Thesker kan nog even niets met goede spel Twente

6 november 2017, 08:15

Stefan Thesker speelde zondag tegen PSV een positieve en negatieve hoofdrol. De verdediger zorgde na twintig minuten voor de gelijkmaker, maar werd door een eigen doelpunt in de negentigste minuut alsnog de schlemiel van het duel in Eindhoven. "Dit is heel zuur, ik heb hier geen woorden voor", oordeelde de captain.

"Met het hele team hebben we gevochten voor een punt. We komen drie keer terecht terug van een achterstand, een punt zou verdiend zijn geweest en dan verlies je op deze manier", treurde Thesker na het duel.

Een voorzet vanaf links werd door de 26-jarige Duitser achter zijn eigen keeper Jorn Brondeel gewerkt. "Ik zag Luuk de Jong richting de tweede paal lopen en dan probeer je de bal in de laatste minuut weg te werken, dan gaat ie er in de kort hoek in."

Het zorgde voor de 4-3 voor PSV, waarmee de Eindhovenaren met de drie punten aan de haal gingen. Hoewel het een goede wedstrijd was, overheerste bij Thesker uiteindelijk toch de teleurstelling. "Nu heb je niks aan een goede wedstrijd. Misschien denken we daar gedurende komende week anders over, nu overheerst het gevoel dat we niets mee hebben genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen