[ENGELAND] Directeur weg bij Chelsea, woeste Wenger

6 november 2017, 14:47   Bijgewerkt: 6 november 2017, 21:20

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Directeur Emenalo weg bij Chelsea 

Michael Emenalo heeft zijn functie als technisch directeur bij Chelsea neergelegd. "Het was een heel moeilijke beslissing, maar ik denk wel de juiste voor de club, mijn familie en mezelf", aldus Emenalo, die in 2007 naar Chelsea kwam. Met hem won de club drie landstitels, drie FA Cups, een League Cup, een Europa League en een Champions League. Daarnaast veroverde de jeugd twee keer de UEFA Youth League. (clubwebsite)

- Clement hoeft niet te vrezen

Swansea City-manager Paul Clement hoeft niet te vrezen voor zijn baan. Het management heeft laten weten dat het alle vertrouwen heeft in de trainer. "Er is absoluut geen paniek", aldus de nummer achttien van de Premier League in een statement. (BBC)

{image[321926][left-half][]}- Baines blij met Unsworth

Leighton Baines is blij dat Everton eindelijk weer eens een wedstrijd wist te winnen (3-2 van Watford). De verdediger maakte zondag de winnende treffer: "We zijn extra blij dat we konden winnen voor David Unsworth (de interim-manager, red.). Zijn toespraak voor het duel was speciaal. We hebben vandaag voor hem gewonnen." (Clubkanaal)

- Conte staat achter keuze om Luiz te passeren  

Antonio Conte snapt niet dat zijn beslissing om verdediger David Luiz te passeren zoveel stof heeft doen opwaaien. "Het was een tactische keuze. Het is normaal en dat kan iedereen gebeuren die wat minder in vorm steekt", bleef de oefenmeester koeltjes. Bovendien wierp de keuze zijn vruchten af: The Blues wonnen met 1-0 van Manchester United. (Sky Sports)

{image[315938][right-half][]}- Wenger woest op arbitrage

Arsène Wenger is niet te spreken over het niveau van de arbitrage van de Premier League. De oefenmeester werd met zijn ploeg benadeeld tegen Manchester City, dat een omstreden strafschop kreeg en later een buitenspelgoal goedgekeurd zag worden. (BBC)

- Bilic bedankt fans

Na zijn ontslag heeft Slaven Bilic de fans bedankt voor zijn tijd bij West Ham United. "Ze waren geweldig, van begin tot eind. Dit was voor mij meer dan een baan. Het was een binding met een club, waar ik voor gespeeld heb." (Sky Sports) 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen