[DUITSLAND] Andere functie 'partijdige' chef, Ribéry terug

6 november 2017, 15:44   Bijgewerkt: 6 november 2017, 21:45

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

- Andere functie voor 'partijdige' projectleider VAR

In Duitsland is oud-scheidsrechter Hellmut Krug niet langer de projectleider op het gebied van de videoarbitrage (VAR). De Duitse voetbalbond heeft de 61-jarige man uit Gelsenkirchen een andere functie gegeven omdat hij wordt beticht van partijdigheid. Volgens Bild kreeg Schalke 04 op aanraden van Krug een penalty tegen VfL Wolfsburg. De hoofdpersoon ontkent dat: "In mijn functie heb ik geen invloed op de beslissingen van de VAR". (DFB/Duitse media)

- Ribéry ziet licht aan einde van de tunnel 

Voor Franck Ribéry is het einde van een langdurige knieblessure in zicht. De aanvaller van Bayern München werd vijf weken geleden geopereerd aan het gewricht en verscheen vandaag (maandag) voor het eerst weer op het trainingsveld. De 34-jarige aanvaller is onder de nieuwe coach Jupp Heynckes nog niet in actie gekomen, maar werkte in het verleden al wel met de ervaren trainer. (Kicker)

- HSV gaat verlengen met talent

HSV heeft met de zeventienjarige Jann-Fiete Arp een toptalent in huis met een tot 2019 lopend contract. De Duitse club is van plan de verbintenis binnenkort te verlengen, kondigt directeur Jens Todt aan. Het jonge talent kwam al twee keer in actie in de Bundesliga en scoorde twee keer. (Kicker

- Blessure voor Hertha-speler Stark

Slecht nieuws voor Hertha BSC. De Duitse club heeft in het duel met VfL Wolfsburg zondag een spierblessure opgelopen, laat de club weten op de eigen website. Hij werd zondag al na 28 minuten gewisseld vanwege problemen aan zijn kuit. (Clubwebsite)

- Arts vertrekt bij Bayern

Volker Braun, de 44-jarige ploegdokter van Bayern München, vertrekt per direct bij de Duitse club. De specialist werkte tussen 2009 en 2015 als arts bij de club en heeft vandaag een gesprek gevoerd met de clubleiding, waar besloten is dat de dokter per direct vertrekt. Een reden voor de plotselinge breuk wordt niet gegeven. (Clubwebsite)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen