Mo Allach verlaat Vitesse en gaat aan de slag in Israël

6 november 2017, 11:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nieuws bij Vitesse op deze maandagochtend. Technisch directeur Mo Allach vertrekt per direct bij de club en gaat aan de slag bij Maccabi Haifa in Israël. De beleidsbepaler was de afgelopen vier de seizoenen werkzaam in Arnhem, waar de honneurs voorlopig worden overgenomen door Marc van Hintum.

Dat meldt de eredivisionist maandagochtend in een officieel persbericht. Vitesse zegt dat "de aanbieding van één van de succesvolste clubs uit de Israëlische competitie een kans is die hij niet voorbij wilde laten gaan, na zich ruim vier mooie jaren voor de Arnhemse club te hebben ingezet." Algemeen directeur Joost de Wit respecteert de keuze van Allach. "Vitesse is een club waar talentontwikkeling hoog op de agenda staat. Dan hoort daarbij dat je het respecteert als mensen na een aantal jaren van grote inzet en ontwikkeling weer een volgende stap willen maken. Mo heeft in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage aan Vitesse geleverd. Daar zijn we hem dankbaar voor."

Allach werkt nog een week bij Vitesse om zijn taken over te dragen. Hij vertrekt met opgeheven hoofd bij de club. "In de afgelopen jaren heb ik met grote inzet en betrokkenheid bij de club gewerkt. Ik ben blij met de kansen die ik heb gehad, de samenwerking met fantastische collega's en natuurlijk de mooie resultaten die we hebben bereikt. Een belangrijk deel van het werk van een technisch directeur richt zich echter op de lange termijn en dat verklaart waarom ik de overstap op dit moment maak. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen staan alweer hoog op de agenda."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen