Jans: "Mahi wordt wel gepruimd binnen de selectie"

6 november 2017, 19:37

Een deel van de selectie van FC Groningen zou 'helemaal klaar' zijn met Mimoun Mahi. Dat meldt althans RTV Noord op basis van 'ingewijden' binnen de club, maar technisch directeur Ron Jans weet van niets.

Mahi werd twee weken geleden uit de selectie van FC Groningen gezet, naar verluidt omdat hij iets verkeerds tegen Lars Veldwijk had gezegd. De club schorste Mahi voor twee duels, maar volgens eerdergenoemd medium zou een aantal spelers desondanks zo snel mogelijk van hem af willen. Daar weet Jans niets van.

"Mimoun is vorige week aangesloten bij de groep. Op de trainingen is alles normaal verlopen", zegt Jans tegen FOX Sports. "Dit weekend (2-1 nederlaag bij Heracles Almelo, red.) mocht hij invallen en tijdens het duel was het contact met medespelers gewoon goed. Het kan best zo zijn dat spelers, bij de dingen die gezegd zijn, nog steeds hun bedenkingen hebben. Maar Mimoun functioneert binnen de groep."

"De rest is voor RTV Noord, dat met wel erg vage bronnen komt. De kop boven het artikel suggereert dat hij niet meer wordt gepruimd, maar dat is wel zo. Ik ben er zelf de hele week bij geweest. Ik zag ook dat er even positief contact met elkaar was bij een corner", vervolgt Jans. "Er is wat gebeurd, maar je moet vooruit en dat gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen