Nieuwkoop is weer fit en traint mee bij Feyenoord

8 november 2017, 12:26

De tegen ADO Den Haag opgelopen hamstringblessure van Bart Nieuwkoop valt mee, zo is duidelijk geworden. De Feyenoord-verdediger viel zondag uit met de kwetsuur, maar is woensdag alweer op het trainingsveld verschenen.

De rechtsback verscheen woensdag op de training, maar deed nog niet mee met de groepsoefeningen. Dat zijn kwetsuur meevalt is een opluchting voor Feyenoord, aangezien Nieuwkoop eerder dit seizoen ook al met een hamstringblessure kampte. Die was destijds van ernstige aard.

Ook Eric Botteghin maakt stappen in zijn herstel, zo werd dinsdag al duidelijk. De verdediger van Feyenoord liep 6,5 week geleden in de verloren thuiswedstrijd tegen NAC Breda een scheur in de achterste kruisband van zijn knie op. Hij werkt in zijn vaderland Brazilië aan zijn comeback. "Het is geweldig dat ik hier in Brazilië grote stappen in mijn herstel heb kunnen zetten. Er is nog wat werk te verrichten, maar ik kijk er al naar uit om het shirt weer te dragen. Nederland, we komen eraan", laat Botteghin vanuit Sao Paulo weten via zijn Instagram-account.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen