Matthäus geen fan van Bosz: "Team lijkt ongemotiveerd"

8 november 2017, 19:52

Voormalig Duits voetballer Lothar Matthäus heeft nog geen al te beste indruk van Borussia Dortmund-trainer Peter Bosz. Hij heeft zijn vraagtekens bij het beleid van de voormalig Ajax-coach en vindt dat zijn selectie een ongemotiveerde indruk maakt.

Na een geweldige seizoensstart zit Bosz met Dortmund nu in een mindere periode. "De afgelopen weken is er iets gebeurd tussen de trainer en het team", stelt Matthäus in zijn column voor Sky Sports. "Ik wil niet zeggen dat Bosz het team kwijt is, zoals Carlo Ancelotti bij Bayern München, maar als dit zo doorgaat kun je er wel vraagtekens bij zetten. Staat het team wel achter Bosz?"

Matthäus schrijft verder dat hij geen fan is van het aanvallende systeem dat Bosz hanteert. "Waarom wijzigt hij steeds het middenveld? De spelers lijken ongemotiveerd. Daarnaast zijn de verdedigers te traag voor een systeem waarin ze ver naar voren moeten staan", stelt Matthäus, die denkt dat de goede resultaten veel verbloemden. "Toen ze met 6-1 wonnen van Mönchengladbach kreeg de tegenstander toch veel kansen. Bosz had dat toen al aan moeten pakken. Als je successen boekt is dat makkelijker dan wanneer je in een crisis zit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen