Robben sluit rentree in Oranje tijdens EK 2020 niet uit

8 november 2017, 23:38

Arjen Robben zette na het WK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal tegen Zweden een punt achter zijn interlandloopbaan. Toch sluit de aanvaller van Bayern München niet uit dat hij Oranje in de toekomst nog eens te hulp zal schieten.

In plaats van zich voor te bereiden op de oefenduels van Oranje met Schotland en Roemenië bleef Robben achter bij Bayern München om te trainen. Bij de Duitse club heeft Robben nog een contract tot medio 2018. "Misschien plak ik er nog een jaartje aan vast. Maar ik bekijk het echt per seizoen. Het is ook vooral of ik er nog lol in heb. Dit kost wel veel energie en het vraagt veel van je lijf. Je moet er hard voor werken en het komt me niet aanwaaien. Op een gegeven moment moet je ook zeggen: het is leuk geweest", zegt de aanvaller tegenover FOX Sports.

Mocht het Nederlands elftal er in slagen om zich wel te kwalificeren voor het EK van 2020 dan sluit Robben een rentree niet uit. "Je weet nooit wat de toekomst in het voetbal brengt. Misschien ben ik over twee jaar nog wel topfit en kun je nog een EK meemaken. Het is wel zo dat ik nu de interlandperiodes heb om even bij te tanken. Maar ik sluit het EK niet uit. Zeg nooit nooit", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen