Memphis: "Slordigheid had niets met onze wil te maken"

9 november 2017, 23:15

Veel lichtpuntjes waren er donderdagavond niet voor het Nederlands elftal tegen Schotland, maar het doelpunt van Memphis Depay was er wel degelijk eentje. De buitenspeler tikte in de eerste helft de enige treffer van het duel tegen de touwen en sprak na de wedstrijd over een lastig duel.

"Het was geen makkelijke wedstrijd", sprak hij bij FOX Sports. "Mensen denken dat je van Schotland met 3-0, 4-0 of 5-0 moet winnen, maar zij hielden de ruimtes erg klein en zaten fel op de bal. Ik denk dat we in fases goed speelden, maar soms ook slordig. Dat moet beter. Soms lag het bij ons aan concentratie, maar het lag ook een beetje aan het veld. Het was heel glijerig. We hadden soms moeite om de bal vast houden, daar had ik ook een paar keer last van. Dan komen er wat fouten bij elkaar en geef je hen het gevoel dat ze terug kunnen komen. Ze kregen ook kansen, maar die hebben ze gelukkig niet gemaakt."

Dat het Nederlands elftal geen goede indruk maakte in Aberdeen, lag volgens Memphis niet aan de intentie. "Dat het soms wat slordig was, had niets met onze wil te maken. Iedereen komt hier om te winnen. We moeten nu met positieve energie doorgaan met Oranje. We moeten doorpakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen