Bruma: "Best lastig te accepteren dat Blind weg moest"

10 november 2017, 13:41

Jeffrey Bruma moest van een afstand toekijken hoe het Nederlands elftal naast het WK greep. Ook het ontslag van Danny Blind na het debacle in Bulgarije maakte hij niet van dichtbij mij. Bruma stond door een knieblessure maanden buitenspel. Hij vond het gedwongen vertrek van de bondscoach lastig te accepteren.

"Ik heb voor die wedstrijd nog contact gehad met Blind of ik Bulgarije-uit nog zou kunnen halen", zegt Bruma tegen De Telegraaf. "Het was toen nog niet direct duidelijk dat het zo ernstig zou zijn met mijn knie. Ik heb altijd een goede band gehad met de bondscoach. Hij gaf mij vertrouwen en is de bondscoach geweest die mij het meest heeft laten spelen. Het was best lastig om te accepteren dat hij weg moest."

Bruma maakt het begin van de WK-kwalificatie mee. De eerste vier duels begon de verdediger in de basis en maakte hij al die wedstrijden vol. Na acht maanden blessureleed maakte Bruma donderdag in het oefenduel van VfL Wolfsburg met FC Twente (2-1) zijn rentree. "Het is heel lastig om van een afstand toe te kijken en je kunt niks doen. Dat is gewoon frustrerend. Het is ontzettend jammer dat we het WK niet gehaald hebben. Nu moet deze generatie vier jaar wachten op de volgende kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen