Portugal ruim langs Saudi-Arabië in oefeninterland

10 november 2017 – Europees kampioen Portugal heeft de vriendschappelijke interland tegen Saudi-Arabië zonder problemen omgezet in een overwinning. De formatie van bondscoach Fernando Santos won vrijdag in het Estádio Municipal do Fontelo in Viseu met 3-0.

Portugal ruim langs Saudi-Arabië in oefeninterland

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Portugal domineerde de eerste helft en ging pauzeren met een 1-0 voorsprong, doordat Manuel Fernandes in de 32ste minuut raak schoot op aangeven van Gonçalo Guedes. In de 52ste minuut was Guedes zelf verantwoordelijk voor de 2-0 na een pass van Ricardo Pereira. João Mário legde in de slotfase de eindscore vast op 3-0. Cristiano Ronaldo was afwezig bij de Portugezen.

Portugal en Saudi-Arabië hebben zich allebei geplaatst voor het WK van komende zomer in Rusland. De Arabieren deden dat onder leiding van Bert van Marwijk, maar hij vertrok na de kwalificatiecyclus en werd opgevolgd door de Argentijn Edgardo Bauza.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd