Robben denkt aan jeugdtrainer-rol: "interessant"

11 november 2017, 19:37   Bijgewerkt: 11 november 2017, 20:41

Onlangs nam Arjen Robben afscheid bij de nationale ploeg en ook het moment dat de aanvaller definitief een punt achter zijn loopbaan zet komt, helaas, langzaam maar zeker in zicht. Als het moment daar is, dan overweegt de inmiddels 33-jarige buitenspeler aan de slag te gaan als jeugdtrainer. Het werken met jonge talenten interesseert hem.

Een rol als jeugdtrainer ziet hij wel zitten, vertelt hij in een interview met FOX Sports. "Het interesseert me wel heel erg", vertelt de speler van Bayern München. "Daar zit wel een bepaalde motivatie voor in bij mezelf. Ik zie mezelf wel met jongen gasten bezig, bijvoorbeeld met trainen. Het lijkt me interessant. Ik denk dat er in het jeugdvoetbal ook nog veel winst te behalen valt. Het lijkt me leuk om daar een rol in te spelen. Het zou best kunnen dat dat gaat gebeuren, maar dat weet ik nu nog niet. Dat zien we dan wel."

Robben beseft dat de jeugdspeler tegenwoordig een andere behandeling krijgen dan vroeger. "Er is enorm veel veranderd", zegt hij. "Toen ik in de jeugd speelde was het totaal anders dan nu. Ik vind wel dat je altijd oog moet houden voor de basis: waar draait het nou allemaal om? Ik vind het wel leuk om daarmee om te gaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen