Jørgensen vol vertrouwen: "Gaan ons in Ierland kwalificeren"

12 november 2017, 08:16

Denemarken speelde zaterdagavond met 0-0 gelijk tegen Ierland in de play-offs voor de WK-kwalificatie. Nicolai Jørgensen begon ondanks een gebroken pols in de basis bij de Denen. Hoewel de Denen moeilijk tot kansen kwamen, heeft de Feyenoord-spits er alle vertrouwen in dat het WK-ticket in de return veilig zal worden gesteld.

Ondanks dat de punten werden gedeeld, vond Jørgensen Denemarken in eigen huis beter voor de dag komen. "Ik denk dat wij een beter team hebben dan Ierland. Als wij gewoon ons werk doen dan gaan we naar het WK", zegt de spits vol vertrouwen tegenover BT Sport. "Hoewel we niet ons niveau haalden, waren we wel beter. Ik ben ervan overtuigd dat we ons in Ierland zullen kwalificeren."

Dinsdagavond staat in Dublin de return op het programma. "Natuurlijk wilden we thuis graag winnen, maar 0-0 is geen ramp", stelt Jørgensen, die eenzelfde soort wedstrijd verwacht. "We houden net zo veel kans. Ierland zal thuis niet ineens heel anders gaan spelen. We moeten leren van deze wedstrijd en onze fouten beperken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen