Spanje overtuigd: "Op het WK is dit een andere wedstrijd"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 november 2017 – Spanje won zaterdagavond overtuigend met 5-0 van Costa Rica. Beide landen wisten zich al te kwalificeren voor het WK van 2018 in Rusland. Omdat het een oefenduel betrof wilde de Spaanse bondscoach Julen Lopetegui niet te veel waarde hechten aan de overwinning.

Spanje overtuigd: "Op het WK is dit een andere wedstrijd"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik ben zeker blij, maar het is niet onze beste dag onder mijn leiding", zei Lopetegui na afloop tijdens de persconferentie. "We hebben in officiële wedstrijden wel eens vaker gescoord. Maar waar ik vooral over te spreken ben, is de mentaliteit van mijn team. We bleven voetballen tot de laatste seconde en die mentaliteit kan ons veel succes op gaan leveren. Het was een goede wedstrijd."

De bondscoach had ook lovende woorden over voor Isco. "Hij hoort bij de beste spelers ter wereld. Hij presteert constant op het hoogste niveau met dank aan zijn kwaliteiten en mentaliteit. Het beste van Isco moet nog komen", voorspelt Lopetegui. Ondanks de goede wedstrijd wil hij niet te vroeg juichen. "Costa Rica heeft een goed team en op het WK was dit een heel andere wedstrijd geweest: 5-0 is niet het verschil tussen deze twee landen."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd