Heynckes wil Robben behouden: "Beter dan ooit"

12 november 2017, 16:17

Jupp Heynckes hoopt dat Bayern München zo snel mogelijk besluit om het contract van Arjen Robben te verlengen. De trainer van de Duitse kampioen stelt dat de 33-jarige aanvaller een voorbeeld is voor de jeugd en momenteel beter is dan ooit. 

Robben is nog in het bezit van een contract tot medio 2018 en volgens Heynckes doet de clubleiding van Bayern München er goed aan om dat zo snel mogelijk te verlengen. "Volgens mij is Arjen nog nooit zo goed geweest als hij nu op zijn 33ste is. Hij is een voorbeeld voor jeugdspelers die willen slagen in het profvoetbal. Veel jongens hebben wel talent, maar weten niet hoe ze zich professioneel moeten gedragen", aldus de Bayern-trainer tegenover het Duitse Welt.

Vooral de mentaliteit en overtuiging van Robben vindt Heynckes bewonderingswaardig. "Je hoeft tegen Arjen niet te zeggen dat hij alles moet geven. Hij hoeft niet meer te voetballen om geld te verdienen. Hij speelt nu nog puur voor het plezier. Hoe hij zich nog ontwikkeld is echt uniek", is de coach lovend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen