Arbiter uit Cyprus krijgt leiding over oefenduel Oranje

12 november 2017, 13:19

Christos Nicolaides uit Cyprus is aangesteld om het oefenduel tussen Nederland en Roemenië van aanstaande dinsdag in goede banen te leiden. Het vriendschappelijke treffen is voor Oranje de laatste wedstrijd van het jaar. Bovendien is het zeer waarschijnlijk de laatste wedstrijd van Dick Advocaat als bondscoach.

De 42-jarige Nicolaides krijgt dinsdag in Boekarest de leiding over het duel tussen de twee landen die het WK misliepen. De wedstrijd begint om 20.00 uur Nederlandse tijd, in Roemenië is het dan al een uur later. Na het mislopen van het WK vertrok bondscoach Christoph Daum bij de Roemenen. Onder leiding van zijn opvolger Cosmin Contra werd donderdag in een oefenduel met 2-0 van Turkije gewonnen.

Ook Nederland won de laatst gespeelde vriendschappelijke wedstrijd. Tegen Schotland werd het 0-1 dankzij een treffer van Memphis Depay. Voor bondscoach Advocaat lijkt het treffen met Roemenië zijn laatste duel als bondscoach te gaan worden. Zijn contract bij de KNVB loopt per 1 december af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen