Mahi: "Veldwijk nooit zulke walgelijke verwensingen gewenst"

12 november 2017, 19:34

Mimoun Mahi betreurt de recente berichtgeving over hem. Quote schreef begin deze week dat de FC Groningen-aanvaller zijn collega Lars Veldwijk dood zou hebben gewenst. Daar is helemaal niets van waar, aldus Mahi. "Dit heeft mij en mijn omgeving geschaad."

Veldwijk en zijn vriendin Monica Geuze zijn ontsnapt aan een gewapende overval. Volgens Quote had Mahi in de wedstrijd tegen Willem II vervolgens gezegd dat de overvallers Veldwijk dood hadden moeten schieten. "Ik heb nooit, maar dan ook echt nooit Lars Veldwijk dit soort walgelijke verwensingen gewenst", schrijft Mahi op [a,https://www.instagram.com/p/BbZzZKbFqLO/?taken-by=mimounmahi,_blank,Instagram]. "In de emotie van een wedstrijd wordt uiteraard weleens wat verkeerd gezegd en ik heb mij op dat moment ook laten leiden door mijn emoties, maar een uitspraak als deze zou ik nooit in mijn leven kunnen doen."

Ook RTV Noord deed uit de doeken over Mahi. De regionale zender meldde privéproblemen van Veldwijk. "Dit heeft Mahi gebruikt om zijn ongenoegen te uiten over een situatie die zich vlak voor het einde van de wedstrijd afspeelde. Deze uitingen waren zo serieus en ernstig van aard dat de honden daar geen brood van lusten, aldus sommige spelers", werd geschreven.

Mahi: "Het doet mij pijn om te zien dat men onjuiste berichten, ook nog eens met onbetrouwbare bronnen, zomaar naar buiten brengt. Het ontbreekt hier aan elke vorm van journalistieke normen en waarden." De international van Marokko wil er verder geen woorden aan vuil maken. "Want elk woord over deze onjuiste berichten is er een teveel. Ik kan met al mijn teamgenoten en staf bij FC Groningen prima door één deur. FC Groningen staat bij mij centraal en ik zal er mijn ziel en zaligheid in steken om ervoor te zorgen dat wij als FC Groningen ons herpakken. Mijn wens is en blijft dan ook om met z'n allen hier een mooi seizoen van te maken!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen