Geen topclub, maar een Vietnamese baan voor Giggs

13 november 2017, 18:02

Het was enige tijd rustig rondom Ryan Giggs, maar de legendarische buitenspeler heeft een nieuwe baan gevonden. De inmiddels 43-jarige oud-speler heeft zich verbonden aan een Vietnamese promovendus, waar hij gaat werken als technisch directeur.

Giggs gaat per 20 november aan de slag bij Promotion Fund of Vietnamese Football Talents FC, een promovendus die met jonge talenten succes probeert te hebben. Giggs heeft voor twee jaar getekend bij de club, zo valt te lezen in het statement. De 43-jarige oud-speler van Manchester United wordt verantwoordelijk voor alle voetbalzaken bij de club. Zijn opdracht is om van de jeugdopleiding van de club tevens een leidende organisatie te maken in Vietnam. Paul Scholes, oud-ploeggenoot van Giggs, zal samen met Giggs de opening van het nieuwe trainingscomplex later deze maand gaan verrichten.

Giggs werkte als assistent van Louis van Gaal bij Manchester United en was ook even de interim-trainer na diens vertrek, maar kon door de aanstelling van José Mourinho vertrekken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen