Roda JC zet streep door nieuw huwelijk met Malki

14 november 2017, 18:25

Sanharib Malki komt bij Roda JC niet in aanmerking voor een contract. De aanvaller hield sinds september zijn conditie op peil bij de club uit Kerkrade, maar Roda is niet onder indruk geraakt van de kwaliteiten van de spits en gaat niet met hem in zee.

"In een onderhoudend gesprek is weloverwogen het besluit genomen dat Sanharib nu niet past in het plaatje van datgene wat de club voor ogen heeft. Sanharib heeft een grote staat van dienst en tot dusver een prachtige carrière opgebouwd", zegt Roda JC. De club gaf hem door zijn prestaties in het verleden ook de kans om mee te trainen, maar de aanvaller heeft de club niet kunnen overtuigen.

De 33-jarige Syriër was in het seizoen 2011/2012 een sensatie bij Roda, waarvoor hij toen 25 goals maakte in de Eredivisie. Het seizoen daarna was hij goed voor zeventien treffers, waarna hij een transfer maakte naar Kasimpasa in Turkije. Na drie seizoenen bij die club verkaste hij naar Al-Wakrah in Qatar. Daar bleef hij echter maar even, waardoor hij nu clubloos is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen