Rusland en Spanje spelen gelijk in duel met zes goals

14 november 2017, 21:42

Rusland en Spanje hebben het kalenderjaar 2017 afgesloten met een doelpuntrijke remise. In Sint-Petersburg speelde de gastheer van het WK van 2018 met 3-3 gelijk tegen een van de grootste voetballanden ter wereld.

Voor beide ploegen stond er niets op het spel in de oefeninterland maar toch was de partij het aanzien meer dan waard. Zowel Rusland als Spanje legde veel aanvallende dreiging op het veld, wat leidde in een 3-3 gelijkspel. Jordi Alba maakte na negen minuten de 0-1, waarna Sergio Ramos in de 35ste minuut vanaf de penaltystip de marge verdubbelde. Rusland liet zich echter niet uit het veld slaan. Kort voor rust tekende Fedor Smolov voor de 1-2 en kort na rust maakte Aleksey Miranchuk gelijk.

Ramos mocht vervolgens in de 54ste minuut weer aantreden voor een penalty en wederom veel de Real Madrid-speler niet. Net als eerder in het duel wist Spanje ook nu de voorsprong niet te behouden. Smolov bepaalde in de zeventigste minuut namelijk de eindstand op 3-3.

Voor Rusland was er echter ook slecht nieuws, aangezien doelman Andrey Lundev een op het oog zware blessure opliep in de slotfase.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen