[SPANJE] Carvajal was bang, hamstringblessure Mascherano

15 november 2017, 10:48   Bijgewerkt: 15 november 2017, 15:17

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje:

- Carvajal vreesde voor stoppen

Real Madrid-verdediger Dani Carvajal kampte met serieuze hartproblemen en vreesde daarom dat hij moest stoppen met voetballen. "Ik realiseerde me dat het een serieus gevaar was en mijn loopbaan op de tocht kwam te staan", vertelde hij. "Gelukkig voel ik me nu weer helemaal goed en ben ik in uitstekende conditie. (Diario Madridista)

{image[313976][left-half][]}- Mascherano weken 'out'

Javier Mascherano heeft bij de nationale ploeg van Argentinië een hamstringblessure opgelopen aan zijn rechterbeen. De 33-jarige verdediger is daarom minimaal vier weken uit de roulatie bij FC Barcelona. El Clasico (op 23 december) staat daarmee op de tocht. (Clubsite)

- Aduriz langer bij Athletic

De 36-jarige Aritz Aduriz heeft zijn aflopende contract bij Athletic Bilbao verlengd tot en met 2019. De aanvaller speelt al sinds 2012 voor de Basken. "Deze club voelt als mijn familie, daarom ben ik blij om bij te tekenen", aldus de spits. (Clubsite)

{image[320496][right-half][Paulinho]}- Neymar moedigde Paulinho aan

Toen Paulinho deze zomer in gesprek was met FC Barcelona, moedigde aanvaller Neymar hem aan om die stap te zetten. "Hij vertelde dat ik blij zou worden in Catalonië", herrinert de middenvelder. Ook Messi vroeg hem om te komen. "Tijdens een wedstrijd met Argentinië zei hij: 'Kom naar Barça'." (Globoesporte)

- Bale moet 'happy' zijn

De kritiek op Gareth Bale neemt de laatste tijd bij Real Madrid flink toe. Chris Coleman, de bondscoach van Wales, vraagt zich dan ook af of hij 'happy' is in de Spaanse hoofdstad. "Hij moet spelen waar hij gelukkig is. Als dat bij Real is, moet hij zeker blijven. Als dat niet zo is, dan moet hij vertrekken", vindt de keuzeheer. (Reporters)

- Deulofeu acht Premier League sterker

Gerard Deulofeu keerde deze zomer na zijn avontuur bij Everton uit Engeland terug in de Primera Division. Maar de Premier League acht hij als competitie misschien wel sterker dan die in Spanje. "Maar de beste spelers zijn hier in La Liga", vindt hij. (Clubkanaal)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen