Frei wil transfer naar Dortmund forceren

5 juni 2006, 02:49

Alexander Frei speelt, als het aan hem ligt, volgend seizoen voor Borussia Dortmund. De Zwitserse spits staat momenteel nog onder contract bij het bescheiden Stade Rennes, maar hoopt dat zijn transfer nog deze week beklonken kan worden. Naar verluidt gaan beide clubs dinsdag rond de tafel zitten om de laatste plooien glad te strijken.

Frei kent in ieder geval geen twijfel meer; hij wil naar Dortmund. De 26-jarige spits liet zondag na een training in het Zwitserse Freienbach weten dat hij in gedachten al bij de Duitse club van trainer Bert van Marwijk is. "Natuurlijk moet je altijd voorzichtig zijn, maar ik ben er zeker van dat ik komend seizoen in Dortmund zal spelen. Ik ben na 3,5 jaar in Rennes toe aan een nieuwe uitdaging", is de duidelijke taal van de Zwiterse international.

Het grootste probleem in de onderhandelingen tussen Stade Rennes en Borussia Dortmund is momenteel de transfersom. De Franse middenmoter wil liefst zeven miljoen euro voor Frei, wiens contract nog doorloopt tot medio 2007. 

Mochten beide clubs een akkoord bereiken, dan zou Frei alweer de derde grote aankoop van Dortmund voor komend seizoen zijn. Eerder legde de ploeg ook Steven Pienaar en Nelson Valdez vast. Daar tegenover staat echter wel het vertrek van Tomas Rosicky en Jan Koller.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen