El Hankouri kiest nog niet tussen Marokko en Nederland

15 november 2017, 14:40

Mohamed El Hankouri (20) is in tegenstelling tot zijn Feyenoord-collega Sofyan Amrabat nog niet bezig met zijn keuze tussen Marokko en Nederland. De huurling, die momenteel actief is in Tilburg bij Willem II, is overigens wél blij dat het Afrikaanse land zich heeft geplaatst voor het WK. "Het geeft een bijzonder gevoel."

Vanuit Nederland zag El Hankouri zijn Feyenoord-collega Karim El Ahmadi in actie tegen Ivoorkust (0-2). "Ik heb de wedstrijd natuurlijk gekeken. Wat het extra speciaal maakt is dat Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat, mijn ploeggenoten bij Feyenoord, deel uitmaken van het team. Ik heb ze al kort gefeliciteerd en ben heel trots", vertelt hij op de website van Willem II.

Voor de huurling was er de laatste weken sowieso goed nieuws. Na een moeizame seizoensstart maakt hij steeds meer minuten in Tilburg. Tegen AZ (3-2 verlies) maakte hij voor het eerst de negentig minuten vol. "Door maagproblemen heb ik de hele voorbereiding gemist en kon ik pas later instromen. Ik heb hard getraind om fit te worden. Het was bijzonder om tegen FC Groningen dan eindelijk mijn eerste échte Eredivisiewedstrijd te kunnen spelen."

Volgens de aanvaller zijn er wel degelijk gelijkenissen tussen Willem II en zijn werkgever Feyenoord, al ogen de verschillen erg groot. "Willem II en Feyenoord lijken veel op elkaar. Feyenoord is in alles wat groter maar het zijn allebei warme clubs met geweldige supporters", vindt El Hamkouri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen