Malki baalt: "Maar hoop dat Roda in Eredivisie blijft"

15 november 2017, 15:26

Sanharib Malki vindt het jammer dat Roda JC Kerkrade hem geen contract aanbiedt. De Syrische spits kreeg dinsdag in een gesprek met het management van de Limburgse club te horen dat hij 'nu niet in het plaatje dat de club voor ogen heeft past'.

Na een avontuur in Qatar houdt Malki sinds een aantal weken zijn conditie op peil bij Roda JC. Er werd gesproken over een nieuwe samenwerking tussen beide partijen, maar een deal kwam er uiteindelijk niet. Dit tot teleurstelling van Malki, maar hij is niet rancuneus jegens Roda JC. "Ik hoop dat de club in de Eredivisie blijft!", spreekt hij duidelijke taal tegen L1.

Malki speelde tussen 2011 en 2013 al voor Roda JC. Destijds maakte hij 42 doelpunten in 65 eredivisieduels. Hoe zijn toekomst eruit ziet, weet hij nog niet. "Ik heb nog niet met andere clubs gesproken, omdat ik mijn hoop gevestigd had op een vervolg van mijn carrière bij Roda JC. Zou ik in de tussentijd al met andere clubs in gesprek zijn gegaan, dan zou dat niet getuigen van respect voor de Kerkraadse eredivisionist", besluit Malki.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen