Transferweekje: Ancelotti favoriet bij Italië, Ajax bindt talenten

17 november 2017, 12:45

Transfergeruchten blijven op volle toeren komen. Door de bomen kunnen we soms het bos niet meer zien. Het ene gerucht is serieuzer dan de ander. Daarom heeft FCUpdate.nl de wekelijkse transferrubriek 'Transferweekje' gelanceerd. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Manchester United wil contract Blind verlengen

Daley Blind loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Manchester United. De Mancunians hebben een optie om de verbintenis van de Oranje-international met één seizoen te verlengen. Volgens het Engelse The Telegraph gaat United hiervan gebruikmaken. Overigens is het niet vanzelfsprekend dat Blind, die in de Premier League nauwelijks speelt, daarmee op Old Trafford blijft. Manchester United wil in ieder geval voorkomen dat Blind transfervrij de deur uitloopt.

Ancelotti meest genoemd bij Italië

Italië zoekt een nieuwe bondscoach. De Squadra Azzurra zag deze week de WK-kwalificatie compleet mislukken en daarvoor moest Giampiero Ventura de tol betalen. De in Italië meest genoemde opvolger is Carlo Ancelotti. Hij is na zijn ontslag dit seizoen bij Bayern München beschikbaar, is Italiaan én was in zijn rijke trainerscarrière nog nooit eerder bondscoach. Het lijkt een simpele optelsom te worden.

Ajax gaat in zee met zestal talenten

Ajax toont vertrouwen in de talenten Jasper ter Heide (18), Liam van Gelderen (16), Sven Botman (17) en de tweeling Quinten en Jurriën Maduro (16). De Telegraaf meldde maandag dat de Amsterdammers een mondelinge overeenstemming hebben bereikt. Ook Ryan Gravenberch kan zijn eerste contract tekenen, zodra hij in mei zestien jaar wordt. Van Gelderen (centrale verdediger) en Gravenberch (middenvelder) staan te boek als grootste talenten van de opleiding en wekten al  belangstelling van buitenlandse clubs. Het zestal gaat tekenen tot de zomer van 2020.

Juventus toont interesse in Goretzka en Can

Juventus aast op Leon Goretzka (Schalke 04) en Emre Can (Liverpool). Beide middenvelders beschikken over een aflopend contract. "Aan het einde van het seizoen zijn zij gratis", aldus directeur Giuseppe Marotta tegen Calciomercato.com. "We hebben interesse en zullen een poging doen, maar het hang af van wat zij zelf willen."

PSV wacht af met Ecuadoriaans talent

Jordan Rezabala (18) heeft in zijn stageperiode een goede indruk achtergelaten bij PSV, maar de Eindhovenaren houden de middenvelder in de wachtkamer. De Ecuadoriaan kreeg nog geen aanbieding, weet het Eindhovens Dagblad. De jeugdinternational is zelf te spreken over de mogelijkheden op De Herdgang. Maar de Eredivisie-koploper is niet de enige gegadigde, onder meer Hamburger SV en Club Brugge hebben Rezabala in het vizier. Voor de huidige speler van CSD Independiente del Valla geldt bij PSV een 'niet EU-salaris'. Voor spelers van achttien en negentien jaar gaat het om zo'n 200.000 euro. Rezabala heeft in Ecuador een contract tot medio 2020,

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen