Man City voert ook boventoon bij maandprijzen in PL

17 november 2017, 12:20

Het zijn mooie tijden voor Manchester City. De club gaat aan de leiding in de Premier League en is bovendien wederom met de neus in de boter gevallen als het gaat om de maandelijkse individuele prijzen. Zowel trainer Pep Guardiola als aanvaller Leroy Sané is de prijzen gevallen. 

Trainer Pep Guardiola werd verkozen tot trainer van de maand oktober. Het is de tweede keer op rij dat de coach van de maand is geworden in de Engelse competitie. De ploeg van Guardiola won in oktober alle drie Premier League-duels en scoorde daarin maar liefst dertien keer. Ook aanvaller Leroy Sané heeft een mooie prijs gewonnen: hij is verkozen tot speler van de maand oktober. De Duitser leverde in de afgelopen maand drie goals en drie assist af.

De derde maandelijke prijs die door de Premier League wordt uitgereikt, is naar Southampton-speler Sofiane Boufal gegaan. De buitenspeler maakte in oktober de mooiste goal van de Premier League. Hij scoorde tegen West Bromwich Albion na een prachtige solo die hij op eigen helft inzette.

 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen