SC Heerenveen bezorgt FC Twente drama in Enschede

18 november 2017, 20:26

SC Heerenveen is erin geslaagd om zich op te richten na een slechte reeks van een punt in vijf wedstrijden. In Enschede won het overtuigend met 0-4 van een teleurstellend FC Twente. Bij de thuisploeg ging vrijwel alles mis wat er mis kon gaan.

FC Twente leek met opgeheven hoofd te kunnen beginnen aan het duel met de Friezen. Ondanks de nederlaag bij PSV vorige week (4-3), liet het elftal van de kersverse coach Gertjan Verbeek veel goeds zien. Niet alleen met drie goals, maar ook qua veldspel.

Het begon dan ook gretig en aanvallend in eigen huis tegen Heerenveen. De Tukkers namen duidelijk het initiatief, waardoor er al snel een paar mogelijkheden ontstonden voor Oussama Assaidi en Tom Boere. Toch kwam Heerenveen verrassend – en met een dosis geluk – op voorsprong in de Grolsch Veste via een eigen doelpunt van Fredrik Jensen. Hij kopte de bal uit een corner wonderbaarlijk genoeg door naar achteren, waarna die bij de tweede paal binnenviel.

En alsof het nog niet erg genoeg was voor Verbeek en zijn ploeg, ging doelman Jorn Brondeel na rust flink in de fout. Hij kon de bal pakken met een ingreep, maar besloot 'm weg te glijden – zo in de voeten van Odegaard. De jonge Noor mikte de bal zonder moeite in het open doel voor hem: 0-3. Toen de eerste supporters vijf minuten voor tijd zuchtend en steunend wegliepen wegliepen, maakte invaller Henk Veerman het Friese feestje met een vierde treffer compleet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen