Steijn blij met punt: "Feyenoord haalde trekker niet over"

18 november 2017, 23:10

Maurice Steijn geniet van het punt dat hij zaterdag met zijn club VVV-Venlo pakte in de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Damian van Bruggen zette de Limburgers in de slotfase op gelijke hoogte met de Rotterdammers (1-1).

"Dit is wat waard, als je ziet met hoeveel krachten we hebben gesmeten om in de wedstrijd te blijven", aldus Steijn bij de NOS. "Bij de 1-0 zit je nog in de wedstrijd en heb je een kans. Feyenoord haalde de trekker niet over en dan pak je tegen de verhoudingen in, zo reëel moet je zijn, een punt. Daar knok je heel hard voor."

Steijn bleef er zelf ook in geloven. "We gingen één op één spelen, waardoor de ruimtes groter werden. Vanaf twintig minuten voor tijd zag je dat Feyenoord op twee gedachten ging hinken: of ze de 1-0 moesten verdedigen of voor de 2-0 moesten gaan. Daardoor kwamen wij meer aan het voetballen toe en voelde ik dat er misschien nog wel een stuntje inzat", vervolgde Steijn. Uiteindelijk scoorde Van Bruggen na een corner. "Dat is mooi, want deze variant hadden we ook getraind."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen