Anderlecht pakt dankzij Onyekuru winst bij Moeskroen

18 november 2017, 22:56

Voor de vierde keer op rij heeft Anderlecht drie punten overgehouden aan een uitwedstrijd in de Belgische competitie. De formatie van coach Hein Vanhaezebrouck boekte zaterdag een 1-2 zege bij Moeskroen-Péruwelz.

Henry Onyekuru bezorgde Anderlecht met een doelpunt in de tachtigste minuut de winst in het Stade Le Canonnier van Moeskroen. Massimo Bruno had de bezoekers drie minuten voor rust al op 0-1 gezet, maar Moeskroen-Péruwelz kwam zeven minuten na de pauze langszij via Omar Govea.

Anderlecht heeft nu 28 punten, waarmee het derde staat in het klassement. Het heeft zes punten minder dan koploper Club Brugge, dat nog voor eigen publiek aantreedt tegen Waasland-Beveren. Charleroi bezet met 31 punten plaats twee. De Walen versloegen vrijdag KV Mechelen al met 2-0.