Van Beek: "Je gaat denken, als het nu maar niet weer fout gaat"

19 november 2017, 08:58

Dat Feyenoord wederom punten verspeelde in de Eredivisie, is hard aangekomen in Rotterdam-Zuid. Ook verdediger Sven van Beek baalde stevig na het 1-1 gelijkspel. "Je gaat denken, als het nu maar niet weer fout gaat", vertelt hij.

"Je moet hier gewoon winnen, dus het is zuur als het dan niet lukt", oordeelt Van Beek tegenover RTV Rijnmond. "We hadden gewoon snel de tweede binnen moeten schieten, dan is de wedstrijd over. Maar dat gebeurt weer niet. En vervolgens krijgt VVV-Venlo één kans en die maken ze wel."

Dus liet Feyenoord wederom punten liggen, tot ontevredenheid van de spelers én Het Legioen. De supporters lieten hun onvrede blijken na het gelijke spel tegen de Limburgers. "De fans mogen verwachten dat wij winnen van VVV-Venlo. Dat moet ook gewoon gebeuren. We doen onszelf tekort."

?Na de remise wacht voor de Rotterdammers een nieuwe beproeving. Op bezoek bij Manchester City wordt er dinsdag voor de laatste kans op Europese overwintering gevochten. Al is de uitgangspositie heel erg moeilijk, Van Beek hoopt dat hij van de partij is, ondanks de blessures van de laatste maanden.

"Als het aan mij ligt, wil ik spelen", vertelt hij. "Mijn vorige blessure na mijn botsing met Jean-Paul is weer helemaal over, ik ben fit. Het vocht in mijn heup ben ik kwijt. Spelen tegen Manchester City zou een mijlpaal zijn in mijn loopbaan. We moeten genieten dat we daar mogen staan. En je weet maar nooit…"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen