PEC Zwolle blijft nuchter ondanks 'internationaal' succes

19 november 2017, 10:55

PEC Zwolle gaat momenteel de wereld over. Niet alleen in de Eredivisie is de formatie van John van 't Schip hot, ook in Italië is het succes opgevallen. Zo had zelfs Gazzetta dello Sport paginagroot aandacht voor het succes onder de Peperbus.

Het doet PEC Zwolle niet zweven al die buitenlandse aandacht, zo blijkt uit gesprekken van de aanvoerder Bram van Polen bij de NOS. "Het moet niet gekker worden", lacht hij. "Ze hebben vast niets beters te schrijven."

Want een hele pagina in de grote Italiaanse sportkrant werd gewijd aan het sportieve succes van PEC Zwolle. Zijn zij ook in staat om het koploper PSV moeilijk te maken in eigen huis? "Als er een moment is dat wij PSV kunnen verslaan, dan zou dat vandaag (zondag, red.) moeten zijn. We zitten in een goede flow en hebben er veel vertrouwen in", aldus captain Van Polen.

?
De topper in de Eredivisie staat zondagmiddag om 14:30 op de rol. Bij een overwinning nadert PEC opponent PSV tot op vijf punten en komt het op gelijke hoogt met PSV. Bij een nederlaag lopen de Eindhovenaren uit tot een voorsprong van liefst elf punten op de Zwollenaren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen