ADO Den Haag hoopt te verlengen met WK-ganger Ebuehi

19 november 2017, 13:53

ADO Den Haag hoopt zich langer te verzekeren van de diensten van Tyronne Ebuehi. Hoewel de club uit de Hofstad het niet naar buiten bracht, zijn ze wel degelijk in gesprek met de talentvolle verdediger. Dat heeft trainer Fons Groenendijk verteld.

"We willen heel graag met hem door, dat is ook bekend bij de club en bij zijn zaakwaarnemer", vertelt de trainer desgevraagd tegenover FOX Sports. "Maar het moet ook van twee kanten komen. Ik heb met hem gesproken. Het zou goed zijn als hij nog twee jaar bij ons blijft. Hij heeft goede kwaliteiten."

Op de vraag waarom ADO Den Haag vorig jaar de gesprekken met Ebuehi (21) niet is gestart, was Groenendijk ook helder. "Destijds speelde hij nog niet regelmatig bij ADO. Zijn ontwikkeling is in sneltreinvaart gegaan. Maar inmiddels lopen de gesprekken al wel enkele maanden", aldus de coach.

Een vertrek is weliswaar momenteel nog niet aan de orde, maar Ebuehi speelde inmiddels al zijn eerste interlands voor Nigeria. Dat land heeft zich geplaatst voor het WK 2017 in Rusland, waardoor een goed optreden daar hem ongetwijfeld in de etalage zal zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen