Sneijder met Nice niet verder dan remise tegen Caen

19 november 2017, 17:18

Voor OGC Nice is het nog geen al te best seizoen. Van de zeven laatst gespeelde wedstrijden werd slechts eenmaal gewonnen. Afgelopen speelronde werd Dijon met 1-0 verslagen, maar tegen Caen wisten de Zuid-Fransen niet te winnen. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Wesley Sneijder begon in de basis bij Nice, dat kort voor rust nog wel op voorsprong kwam. Pierre Lees-Melou opende na veertig minuten spelen de score op aangeven van Alassane Plea. Na iets meer dan een uur spelen kreeg Caen de uitgelezen kans op de gelijkmaker toen de scheidsrechter de thuisploeg een strafschop toekende. Ivan Santini miste echter vanaf elf meter.

In het laatste kwart van de wedstrijd kreeg Nice enkele mogelijkheden om de score uit te breiden. Onder andere Sneijder probeerde het van afstand, maar gescoord werd er niet. De bezoekers kregen diep in blessuretijd het deksel op de neus toen Ronny Rodelin de gelijkmaker binnenschoot. Direct daarna klonk het laatste fluitsignaal. Nice blijft daardoor op een teleurstellende zestiende plaats staan. Slechts twee punten scheiden de club van de degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen