Van den Brom grapt over landstitel: "Dat wordt een strijd"

19 november 2017, 20:54

AZ slaagde er zondag in om op de valreep nog drie punten te pakken tegen Roda JC. Met nog zes minuten officiële speeltijd te gaan zorgde Mats Seuntjens er voor dat de Alkmaarders met 0-1 wonnen. Trainer John van den Brom was zeer tevreden met de gelukkige overwinning.

Van den Brom was na afloop vooral blij voor matchwinnaar Seuntjens. Zijn eerste goal in dienst van AZ was direct een heel belangrijke. "Hij is nog niet vaak het goudhaantje geweest. Het is mooi dat hij nu een keer bepalend is voor ons", zegt de trainer in gesprek met FOX Sports. "Het leek in een gelijkspel te gaan eindigen en het moment van dat doelpunt was heerlijk. Ik ben met name heel blij voor Mats."

Door de zege komt AZ weer in punten gelijk met nummer twee Ajax. "Het belangrijkste is dat we nu een moeilijke uitwedstrijd winnen, dan doe je echt mee", stelt Van den Brom, die de vergelijking met het duel van PSV tegen PEC Zwolle begrijpt. "Als je ook je slechte wedstrijden wint word je kampioen. PSV? Ja, dat wordt dan nog een strijd", lacht hij. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen