Van Beek: "Ik denk dat ik uitstekend heb gevoetbald"

20 november 2017, 14:49

Persoonlijk kijkt Sven van Beek terug op een goede wedstrijd tegen VVV-Venlo. De Feyenoorder hoopt dat dinsdag in de uitwedstrijd van de Champions League tegen Manchester City een passend vervolg te kunnen geven. "Ik voel me goed."

Maandenlang stond Van Beek buiten, maar na zijn rentree in september zat de verdediger afgelopen maand weer in de lappenmand. Tegen VVV maakte Van Beek zijn rentree en speelde hij de hele wedstrijd mee. "Ik voel me goed, ik train ook alweer een tijdje met de groep", zegt Van Beek tegen Feyenoord TV. "Fysiek voel ik mij sterk. De wedstrijd tegen Manchester City hoop ik ook te spelen."

Hoewel het resultaat van Feyenoord tegen VVV (1-1) erg teleurstellend was, is Van Beek over zijn eigen optreden tevreden. "Ik denk dat ik uitstekend heb gevoetbald. We gaven weinig weg en daar maak ik ook onderdeel van uit."

Feyenoord treft dinsdag in Manchester City een tegenstander van een heel ander kaliber. "Persoonlijk is dat een mooie mijlpaal om in zo'n grote wedstrijd te mogen spelen. Al moet het nog blijken of ik mag spelen. Het zijn mooie wedstrijden. Daar moeten we van genieten, maar we moeten er ook naartoe om een goed resultaat te boeken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen