Spoorboekje: Feyenoord en Ajax spelen tijdens CL-avond

21 november 2017, 07:30

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 21 november.

Nieuws

- Feyenoord komt vanavond in actie tegen Manchester City, dé ploeg in vorm in Europa. Nicolai Jørgensen staat te boek als vraagteken voor de ontmoeting. Rond de klok van kwart voor acht zal er vanavond duidelijkheid komen over of hij start tegen de Engelse grootmacht of niet. 

Specials

-  De vijfde Champions League-speelronde van dit seizoen wordt vandaag en morgen afgewerkt. In de meeste poules hebben de deelnemers nog veel om voor te spelen. Rond lunchtijd komen wij met een overzicht van de stand van zaken in alle acht groepen. 

Wedstrijden

Manchester City onder 19 - Feyenoord onder 19 (15.45 uur)

Voordat Feyenoord het opneemt tegen Manchester City, speelt eerst Feyenoord onder 19 in de Youth League tegen de leeftijdsgenoten van de Engelsen. Feyenoord kan goede zaken doen om de groepsfase te overleven. City beschikt na vier wedstrijden over een honderd procent score en is al gekwalificeerd.

Ajax onder 19 - Legia Warschau onder 19 (16.00 uur)

De junioren van Ajax kunnen het hoofdtoernooi van de Youth League definitief bereiken. Ajax won het eerste duel al met 1-4 van Leagia Warschau. 

Ajax – Borussia Mönchengladbach (18.30 uur)

Ajax oefent vanavond om 18.30 uur tegen Borussia Mönchengladbach. De eigen Johan Cruijff Arena dient als decor voor de oefenwedstrijd.

Manchester City – Feyenoord (20.45 uur)

Feyenoord staat voor de loodzware opgave om een positief resultaat te boeken bij Manchester City. In theorie hebben de Rotterdammers nog kans op het bereiken van de Europa League. The Citizens weten zich al verzekerd van de knock-outfase van de Champions League.

Champions League (20.45 uur)

In de voorlaatste speelronde van de groepsfase van de Champions League komen de groepen E tot en met H in actie. Behalve Manchester City – Feyenoord zijn Shakhtar Donetsk – Manchester City, Sevilla – Liverpool en Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur ook interessante affiches.

Voetbal op tv

15.40 uur: Manchester City onder 19 – Feyenoord onder 19, Ziggo Sport Voetbal – live verslag van de wedstrijd in de Youth League

15.55 uur: Ajax onder 19 – Legia Warschau onder 19, Ziggo Sport Select – live verslag van de wedstrijd uit de Youth League

17.55 uur: Besiktas – FC Port, Ziggo Sport Select – live verslag van de wedstrijd uit de Champions League

20.00 uur: Manchester City – Feyenoord, Veronica – live verslag met voor- en nabeschouwing

20.45 uur: Champions League Switch, Ziggo Sport Select – schakelkanaal van de groepsduels van de Champions League

22.35 uur: Champions League-wedstrijden, Veronica – samenvattingen van de gespeelde pouleduels

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen