Moisander beëindigt interlandcarrière en richt zich op club

20 november 2017 – Niklas Moisander heeft een punt gezet achter zijn interlandcarrière. De 32-jarige Fin, die in de Eredivisie speelde bij AZ en Ajax, wil zich richten op zijn club Werder Bremen. Moisander speelde zestig interlands voor Finland. "Het is altijd een eer geweest, een teleurstelling is dat we nooit een eindtoernooi hebben gehaald. Dat was altijd mijn droom."

Moisander beëindigt interlandcarrière en richt zich op club

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Het was een moeilijke beslissing, maar ik heb hier heel lang en goed over nagedacht", licht de verdediger toe op de website van Werder Bremen. "Ik ben trots dat ik voor mijn land heb mogen spelen en dat ik aanvoerder ben geweest. Ik blijf verbonden aan het Finse voetbal en blijf de nationale ploeg steunen, maar doe dat nu buiten het veld."

Met zijn club Werder Bremen strijdt Moisander dit seizoen tegen degradatie. De viervoudig landskampioen staat zestiende in de Bundesliga. Als Werder op de plek blijft staan, degradeert de club.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd