Babel (30) verwacht dat Besiktas zijn laatste werkgever is

20 november 2017, 17:52

Men moet niet raar opkijken als Ryan Babel zijn loopbaan gaat afsluiten bij Besiktas. De dertigjarige Amsterdammer heeft het uitstekend naar zijn zin in Turkije en is momenteel absoluut niet met een nieuwe werkgever bezig.

De oud-speler van onder meer Ajax en Liverpool geeft dat aan in gesprek met Sky Sports. Babel heeft in Turkije nog ene verbintenis tot 2019. "Op dit moment voel ik dat Besiktas weleens mijn laatste club zou kunnen zijn, maar in het voetbal weet je het uiteraard nooit. Op dit moment word ik gewaardeerd, maar dat kan altijd veranderen. Ik bekijk het van jaar tot jaar. Als je me het nu vraagt, zeg ik dat ik hier wel jaren kan blijven."

De loopbaan van Babel begon uitstekend, maar raakte daarna wat in het slop. Zo kwam hij bij Al-Ain FC in Abu Dhabi terecht. "Tijdens je loopbaan maak je keuzes en soms kies je de verkeerde dingen", zegt Babel. "Als je een verkeerde keuze maakt, moet je daarna weer in beeld zien te komen. Dat heb ik een paar keer moeten doen. Nu zit ik op de juiste plaats en daar ben ik heel blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen